Startguide til at dyrke magi

Startguide til at dyrke magi

Hvad er magi?

Først er det vigtigt at forstå at magi er et vidt begreb som meget ofte klinger hult i manges ører.

Man tænker måske straks på onde hekse som vi forbinder med Disney film, og i det hele taget noget der hører til vores fantasi og overtro.

Det er faktisk ikke helt forkert, for jo, magi hører til vores fantasi, men det mangler at blive sat ind i et korrekt format.

Dr Bruce Lipton som er biolog og forsker siger “alle kan manifestere hvis blot de har en fantasi”. Magi er nemlig = manifestation.

Der sker det at når vi forestiller os / visualiserer / fantaserer, så skaber vi vores egen virkelighed. Vi sender en energi ud om at det vi gerne vil have - rent faktisk er noget vi har, og det resonerer ( ved hjælp af din fantasi )  på den energi som er det du gerne vil have og det leder til manifestation.

Hvis du gerne vil have en ny bil, gæt hvad så? Den eksisterer allerede. Den bil har du allerede energimæssigt, for den tanke/energi har du sendt ud.

Nøglen til manifestering

Nu tænker du sikkert, jamen hvis jeg har sendt den tanke ud og at jeg har bilen energimæssigt, hvorfor har jeg så ikke bilen fysisk? Det er et rigtig godt spørgsmål. Først og fremmest er der flere faktorer der gør sig gældende til hvorfor du endnu ikke har manifesteret bilen fysisk. Først og fremmest er det ikke nok at tænke “ jeg vil gerne have en bil”

Du er også nødt til at se det for dig. Mærke følelsen, glæden og måske endda friheden i at have denne bil.

Mærk glæden ved at du ikke længere skal op kl 6 om morgenen for at nå toget som leder dig videre til en bus, som leder dig videre til en anden bus for at komme på arbejde.

Mærk hvordan denne bil rent faktisk giver dig glæde. Her er det også vigtigt at vide hvilken bil man vil have, hvad farve er den? Altså kort sagt, så handler det også om at se tingene for sig og ikke blot at tænke tanken. At tænke en tanke danner potentialet for din manifestering, men nøglen ligger i visualiseringen.

Hvorfor manifesterer jeg ikke?

Der hvor det ofte kan gå galt er når du begynder at tænke “ jamen den bil er også dyr, og det vil tage mig lang tid at få penge til at købe den”

Alle de negative tanker er 80 % af årsagen til at dine positive manifestationer går i vasken, så sørg for at give helt slip på overtænkning når du sætter dig for at opnå et mål.

En god ide er at skrive dit mål og detaljerne ned omkring dit mål. Er det en partner du søger, så skriver du ned hvilke egenskaber denne partner skal have; hvad ønsker du at denne partner skal bidrage med og hvor skal det føre jer hen. Lad være med at tænke at det er usandsynligt, for det er det ikke.

Du kan også lave et vision board. Print billeder ud af det du gerne vil opnå og placer det et sted hvor du altid kan se på det. Det er nemlig med til at holde gang i din visualisering og du vil være mere tilbøjelig til at manifestere hurtigere.

 

Vores vision

Hos La Femme Mystique arbejder vi med videnskab og kvantefysisk. Vi læner os meget op af bl.a videnskabsmænd i form af Bruce Lipton, Albert Einstein, Nikola Tesla og Neville Goddard.

Vi kombinerer videnskaben med gamle traditioner inden for magi og manifestering.

Dvs når du køber vores magiske produkter, så giver de dig et boost til selv at kunne manifestere det du ønsker. Hver urt og plante har en frekvens og det samme har månens cyklus samt andre planeters rotation og position alt afhængig af hvor de befinder sig i dette øjeblik. Det er derfor vi arbejder efter korrekte planetariske positioner for at hjælpe dig ekstra godt på vej til at kunne manifestere det du drømmer om. Eksempelvis laver vi aldrig kærlighedsolie i en periode hvor planeten Venus er i retrograd. Venus er forbundet med kærlighed og skønhed og når denne planet er i retrograd, så skaber det en ubalance som altså også rammer os mennesker energimæssigt.

Arbejdet ligger hos dig

Man kan sige at vi med vores produkter giver dig et kærligt skub med på vejen, men selve arbejdet ligger hos dig og din tro på at du opnår det du sætter dig for.

Vi oplever faktisk at langt de fleste af vores kunder manifesterer markant hurtigere ved at kombinere vores arbejde med deres egne indre visioner.

Hvilket produkt skal jeg begynde med?


Det første du kan starte med, er at bruge et af vores spell kits som passer til det mål du har. Start med kun at have 1 mål.

Vores spell kits er lavet af et par fra USA som har mere end 30 års erfaring med magi, så de har helt styr på urter og gamle traditioner. Vi har også mange feedbacks på vores Facebook side fra kunder som har manifesteret med disse spell kits.

Sørg for at have styr på både dit mål, tanke og visualisering imens du udfører dit spell kit ritual.

Du kan derudover supplere med vores olier. Hvis det eksempelvis kunne handle om en bedre økonomi, så kan du bruge penge spell kittet først, og derefter supppere med vores pengeolie som du kan dryppe på krop og lys.

Olien har samme egenskab som når du laver vision board. Den husker dig på dit mål kombineret med vores viden og erfaring i forhold til urter, planeter, energi og brugen heraf. Du kan evt dryppe lidt olie på et grønt lys ( for penge ) for at holde liv i dit ønske.

Hver gang du påfører vores olie kan du med fordel sige “Jeg er rig på penge” “ Penge kommer nemt til mig “ “ jeg manifester uden besvær “

 

Altså at bruge affirmationer som arbejder med din visualisering om at det allerede er sket. For husk på - som jeg sagde indledningsvis - det er allerede sket. Energien er allerede etableret. Du skal blot ramme den rigtige frekvens for at det kan finde vej ind i dit liv.

 

Du er ALTID velkommen til at skrive til os hvis du ønsker mere vejledning på området. Vi hjælper hellere end gerne, også hvis du har brug for at forstå hvilke produkter der passer bedst til dig.

 

Tak fordi du læste med❤️

Kærligst

La Femme Mystique

 

 

 

Tilbage til blog