Læsning af 3 Part

Læsning af 3 Part

Jeg har før været inde på området, omkring læsning af 3 part, og som mange ved, så går jeg IKKE op i de såkaldte “etiske og menneskeskabte regler” omkring en tredje part - hvorfor? fordi de for MIG ikke giver mening. Alle må tage udgangspunkt i hvad der giver mening for dem, men for mig giver det simpelthen ikke mening og jeg uddyber her hvorfor.

Jeg sidder med en klient. Jeg ser kærlighed og ganske vist er der kærlighed i luften men i kortene ser jeg også en tredje part. Dette viser sig også at være sandt. Uden at komme nærmere ind på omstændighederne offentligt, så er det en ulykkelig situation som påvirker min klient.

Jeg er af den overbevisning at disse informationer kommer frem for at blive italesat, og gud hvor har jeg stået i den situation mange gange. jeg husker andre situationer hvor jeg direkte har set fysisk vold på kunder begået af partnere eller ex partnere. Det kan for kunden være så forløsende at jeg italesætter dette, at det faktisk skaber handling og fremgang.

Mit største formål med mine læsninger er at skabe fremgang, og har jeg kunder som jeg ikke ser fremgang hos eller som jeg mærker ikke får noget ud af mine læsninger på sigt, så fortæller jeg også at det er penge direkte ud af vinduet, for en tarotlæsning handler om meget mere end blot at få stillet sin nysgerrighed. Det handler også om at omsætte viden til handling. Det at kunne gøre noget der er bedre for sig selv. Jeg har også en fast psykoterapeut som jeg anbefaler i disse situationer.

Jeg læste tilfældigvis dette skriv i dag som står i dette link:, og jeg kan ikke være mere enig. Det er simpelthen umuligt for mig ikke at kigge på ALLE energier som er involveret i en problemstilling. Jeg kan ikke trykke på en knap der hedder “ luk for disse informationer “ og jeg ønsker det heller ikke.

Jeg holder STÆRTK fast på at det skal bruges til noget brugbart og jeg står ved det. Jeg ved at mange clairvoyanter der ikke bruger kort, holder meget fast på et sæt regler, men i Tarot er det enormt nuanceret og af samme årsag bruger jeg kort i samspil med min clairvoyance. Hvad med numerologi ? Håndlæsning ? Astrologi ? Der kigger man også på partner match eller forældre / ophav. Hvorfor er det så forkert i Tarot ?

Hvis noget virker og kan hjælpe andre mennesker, så er MIN opgave løst. Jeg er også godt klar over at det langt fra er alle der arbejder på denne måde der handler om selvudvikling, og hvor det resulterer i at kunden bliver fodret med informationer om en tredje part der gør at de kan ende med at sidde fast. Der har læsere også en forpligtelse til at informere og være grundige i deres formidling. Uanset hvad, så er det en læring hvad end du ender med at sidde fast eller faktisk bruger det konstruktivt til at skabe forandringer i dit eget liv.

Jeg siger personligt altid til kunder at dette først og fremmest er et her og nu billede, og at INGEN på nogen måder bør sidde fast. Forstået på den måde at selvom jeg kan se følelser mellem et par der lige er gået fra hinanden, så vil jeg ALDRIG opfordre til at blive hængende… når alt kommer til alt, så kan vi ikke kun tage udgangspunkt i hvad andre føler for os, men også de handlinger vi ser. Husk det.

 

Hvordan tarotlæsere arbejder kan være forskelligt, men jeg mener at vi alle bør have respekt for at vi forstår og ser universet på hver vores måde.
Hvis du kunne være interesseret i at modtage en privat læsning af mig, så er du velkommen til at booke den her på min side.

 

Kærligst Maricetta

Tilbage til blog