Om os

Maricetta

 Ejer og stifter af La Femme MystiqueMaricetta har gennem flere  år beskæftiget sig med clairvoyance, samt coaching gennem tarotlæsninger.

I 2020 blev ideen om læsninger udvidet til tanken om en webshop. En spændende og anderledes webshop hvor der kan tilbydes unikke produkter, virtulle ydelser, og god energi.

Det blev ligeledes også kickstartet til Maricettas debut som forfatter og designer af kortsættet “ Tvillingesjæl” og “The Lovers Journey”.

Nu er hun igen aktuel med skyggekortene “ The Lovers Journey Of Shadows”, og som du kan købe under kategorien “ Tarot - & Orakelkort” 

Maricetta er desuden udlært Reiki healer, samt magiker med fokus på principperne fra law of attraction. Du vil derfor også kunne finde fysiske såvel som virituelle produkter der bærer præg af dette.

 

 

 

Simone

Digital Sales Manager & La Femme Mystiques højre hånd  

Simone har en uddannelse indenfor Innovation og Digitalisering og påbegynder derudover snarest sin Kandidat i IT-ledelse.

Tag dog ikke fejl af den akademiske facade; Simone er født i vædderen med ascedant i Skytte, så der er ild i denne sjæl.

Simone udnytter sin digitale erfaring med henblik på at knytte det til hendes spirituelle verden. Derfor er La Femme Mystique hendes skæbne.

Simone har i flere år lagt tarotkort, samt nydt godt af at snuse til den mere magiske verden, i form af ritualer og manifestering.