Beskyttelsesritual

Beskyttelsesritual

Ting du skal bruge:
1 bundt salvie
1 hvidt stagelys
1 tandstik
( beskyttelseseliksir hvis det haves )
Salt ( gerne heksesalt hvis dette haves )
Tændstiksæske

Du kan også købe et færdiglavet beskyttelseskit med lys, eliksir, urter og vejledning på vore side.

Før vi beskytter os selv, så er det ekstremt vigtigt at vi renser os selv først. Vi kan ikke bare beskytte uden at rense. Det er regel nr 1 ved ethvert ritual som skal udføres.

Jeg anbefaler 100 % at bruge salvie da det har en kraftig og potent virkning mod dårlige energier. Salvie er brugt i mange 1000 år til netop dette formål, og dette bevirker også at intentionen ved at rense sig selv med lige netop salvie er meget kraftfuldt. Mange millioner mennesker bruger det til dette formå, og Intentioner = energi og jo mere det dyrkes jo mere kraftfuldt.

Til udrensning kan du købe salvie og røgelse på vores side under 'udrensning'

Trin 1:

Tænd for din salvie og forestil dig at røgen “vasker” al det tunge mørke energi af dig. Kør op og ned af kroppen ( 10-20 cm fra kroppen ) og især under fødder og ryggen. Måske du kan få en til at hjælpe dig med ryggen hvis du ikke selv kan nå. Rens også gerne ud i hele dit hjem og hvert hjørne i rummene.

Sig derefter:

Jeg renser nu al negativitet og dårlig energi væk, og lader kun god energi der tilhører mig, og mit hjem blive tilbage. Således lad det ske”.


Trin 2:

Derefter skriver du dit fulde navn i er hvidt stagelys med en tandstik. Put derefter salt ( heksesalt er at foretrække, men alm hvid salt er fint ) rundt om dit lys i en cirkel.

Har du en beskyttelseseliksir, så ruller du lyset ind i denne ( det er ikke et “must”). Derefter prikker du 3 huller i toppen af lyset ( ved vægen ) med tandstikken,
og laver Algiz rune-tegnet som på billedet nedenunder. Du kan tegne Algiz runen i luften foran lyset i tændt tilstand, eller du kan bruge tandstikken til at skrive det ind i lyset før du tænder det.

Algiz runen beskytter. Sig derefter tak for beskyttelse.
Tilbage til blog