Magiske tip

Magiske tip

Runer er en stor del af magi og tilbedelsen heraf. Derfor er det oplagt, at tilføje disse til vores ritualer, når vi ønsker at manifestere.  

Når du arbejder med kærlighedsritualer, så kan du gravere symboler ind i dit lys for at forstærke effekten af dit ritual. Du kan købe et spell kits lige her. Der medfølger lys, som du kan gravere dine runer i. 

Jeg arbejder eksempelvis meget med runer og har ofte brugt “Fehu” symbolet for tiltrækning af penge, men du kan eksempelvis også sætte intentionen om at finde kærligheden ved at kombinere disse symboler i dit lys.

Ønsker du at tiltrække en mand vælger du “ man for woman “ tegnet / eller Mannaz. Du kan yderligere supplere med “Eternal love” symbolet for evig kærlighed eller “fertility” hvis du ønsker at tiltrække en partner der har samme visioner om at skabe en familie som dig selv. Måske du prøver at få børn sammen med din partner, så kan det OGSÅ være et tegn for dig/jer.

Kort sagt. Du kan kombinere alle symboler i dit lys, eller andre symboler end runer. Det kan eksempelvis være Venus og Mars.

Du er altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du ønsker yderligere vejledning.
Tilbage til blog