Magikerens top 20; 'aha' viden

Magikerens top 20; 'aha' viden

Her på La Femme er magi en stor del af vores hverdag. Vi glæder os derfor over, at vi oplever at flere og flere bliver mere interesseret i denne verden. Derfor har vi lavet en top 20 over magikernes 'aha' viden. 
1 - Patchouli er en af de bedste planter for penge manifestering

2 - Mynte indeholder en kraftig maskulin energi, og er god til tiltrækning af kærlighed

3 - Blod er det kraftigeste vi har til at manifestere specifikke ønsker med, men også det mest risikable, og med flest konsekvenser. Man skal derfor vide hvad man laver HVIS man ønsker anvende dette til manifestering. ( dette bruges IKKE i mine produkter, og bør kun bruges med stor erfarenhed )

4 - Du kan bruge runer eller andre symboler til at gravere ind i dine lys for forstærkelse af intention ved ritualer. Eksemelvis er “Fehu” runen god for penge tiltrækning og “Mannaz” for tiltrækning af mænd. Du kan også lave et pentagram på dine lys for beskyttelse. Du kan læse mere om runer og brugen af dem lige her.

5 - Laurbærblade har en stærk energi for manifestering og har været brugt i mange 1000 år til dette formål. Tegn evt Fehu runen på dit laurbærblad og ha i din pung for boost af penge-flow

6 - Samhain ( Halloween ) er vores nytårsaften. Denne dag er fantastisk til at udføre ritualer på, da sløret mellem den jordiske og spirituelle verden siges at være tyndere. 

7 - At bære et spejl som vedhæng i en halskæde, siges at holde onde ånder væk

8 - I heksehatten gemmer der sig en masse viden og visdom. Derfor ses mange hekse svinge med deres hatte for at opsamle information

9 - Al magi handler om intention. Du kan bruge de ondeste og grimmeste redskaber til god magi, og ganske få og forholdsvis harmløse redskaber til ond magi. Vi går ind for gode og rene intentioner her på La Femme Mystique.

10 - Vær god mod andre og det kommer tilbage til dig

11 - “Spelling” på engelsk betyder “ stavning” men forkorter vi spelling til “spell”, så betyder det på dansk “besværgelse”. Ord har en kraftfuld energi. Brug ord omhyggeligt, hvad end det er mundtligt eller skriftligt

12 - Put en sæbenød i din vaskemaskine når du skal vaske tøj, og du vil få det lækreste rene tøj.

13 - Ønsker du at rense dig selv for dårlig energi kan du bruge 2 friske æg til formålet. (Få helst en anden til at hjælpe dig med dette) Du skal helst ha minimalt med tøj på. Stå med let spredte
ben og lad en anden person masseres æg nr 1 i cirkulære bevægelser fra hårbund, til ansigt, til brystkasse, under arme, mave og ben. Altså på forsiden af kroppen skal nr 1 æg bruges. Nr 2 æg skal bruges til bagsiden af kroppen. Tak universet og put derefter æggene ned i en pose og grav dem ned ved en skillevej

14 - Sort heksesalt virker udrensende og beskyttende. Det fjerner ligeledes “onde øjne “ og dårlig energi. Jeg spreder det altid rundt om mine lys inden jeg antænder dem. Jeg anbefaler råd nr 17 hvis det er til hjemmet.

15 - Husk at sige hej til dit hus/lejlighed når du træder ind i hjemmet. Dit hjem rummer også en energi som har brug for pleje og omsorg for at holde det harmonisk.

16 - Pust aldrig lys ud hvis du dyrker ritualer/spells med ønsket om at manifestere noget. Vi puster kun lys ud når vi skal give slip på noget. Ønsker du at slukke en flamme i et manifesteringsritual, så bør den kvæles eller brænde ud selv. Jeg bruger ligeledes altid tændstiksæsker for at generere en naturlig ild.

17 - Kast et nip alm salt i hvert hjørne af dit hjem for beskyttelse af hjemmet. Du kan også bruge havvand som er indsamlet på fuldmåneaften og putte på sprayflasker og sprøjte i hjem eller på dig selv.

18 - Du kan oplade dine krystaller i fuldmånes skær for ny energi og udrensning af dine krystaller

19 - Lyt til “subliminals” på YouTube som boost til at få dig i det rette mindset for manifestering af det du ønsker dig

20 - Ho’oponopono bønnen er fantastisk til tilgivelse og genforening, især også hvis andre gør dig uret og for at tiltrække en undskyldning.
Den lyder således
“ I love you, I am sorry, please forgive me, thank you.” Du kan finde den på YouTube som affirmation der kører i timer.
Tilbage til blog